Zack Snyder imzalı Twilight of the Gods dizisinden tanıtım yayınlandı

1.162 Gösterim
22 Ağustos 2024 17:00
Zack Snyder imzalı Twilight of the Gods dizisinden tanıtım yayınlandı

Zack Snyder'ın yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Twilight of the Gods'tan tanıtım yayınlandı. Kanlı bir mitolojik intikam hikâyesini konu edinen dizi, 19 Eylül 2024'te Netflix'te yayınlanacak.


Son olarak iki parttan oluşan Rebel Moon filmine imza atan Zack Snyder'ın yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Twilight of the Gods'tan tanıtım yayınlandı. 19 Eylül 2024'ten itibaren Netflix'te seyirciyle buluşacak olan dizi, birbirlerine aşık olan ölümlü kral Leif ile sağlam iradeli savaşçı Sigrid'in Thor tarafından cezalandırılmalarıyla birlikte verdikleri intikam mücadelesini konu ediniyor.


R dereceli animasyon dizisi Twilight of the Gods'ta Zack Snyder'ın yanı sıra Jay Oliva ve Eric Carrasco da ortak yaratıcı olarak yer alıyor. Snyder'ın IndieWire'a verdiği röportaja göre Sigrid ve Leif arasındaki ilişkinin geliştirilmesi bir yıl süren, 3D olarak tasarlanan ancak daha fazla grafik olanağı sunması nedeniyle 2D olarak hayata geçen dizinin seslendirme kadrosunda Rahul Kohli, Paterson Joseph, Jamie Clayton, Birgitte Hjort Sørensen, Kristofer Hivju, Thea Sofie Loch Næss, John Noble ve Peter Stormare yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.