Zack Snyder imzalı Army of the Dead'in öncesini anlatan Army of Thieves'den teaser yayınlandı

4.064 Gösterim
26 Temmuz 2021 12:41
Zack Snyder imzalı Army of the Dead'in öncesini anlatan Army of Thieves'den teaser yayınlandı

Bu yıl Netflix'te yayınlanan Zack Snyder imzalı Ölüler Ordusu (Army of the Dead)'nda yaşananların öncesinde, kasa soyguncusu Ludwig Dieter'in başından geçenleri anlatacak olan Hırsızlar Ordusu (Army of Thieves)'ndan teaser yayınlandı.


Mayıs ayında Netflix'te yayınlanan Ölüler Ordusu (Army of the Dead), filmin yönetmeni Zack Snyder'ın daha önce belirttiği gibi bir evrene dönüşmeye hazırlanıyor. Bir anime dizisiyle birlikte Army of the Dead'in öncesini anlatacak iki projeden biri olan Hırsızlar Ordusu (Army of Thieves)'ndan teaser da paylaşıldı.

 

Army of the Dead'te izlediğimiz, post-apokaliptik bir dünyada hayatta kalmak için fazla şaşkın olsa da güvenliği had safhada kasaları açma konusunda uzman olan olan Ludwig Dieter'in, Army of the Dead öncesi maceralarını anlatacak olan filmde, Ludwig'e hayat veren Matthias Schweighöfer rolüne geri dönüyor. Schweighöfer'in yönetmen koltuğunda da oturduğu Army of Thieves'in oyuncu kadrosunda ayrıca Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen, Noémie Nakai, Barbara Meier gibi isimler yer alıyor. Film, 2021 yılı içerisinde Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.