Zach Snyder, aile trajedisi sonrası Justice League'in yönetmenliğinden çekildi, filmin kalanını Joss Whedon tamamlayacak

5.048 Gösterim
23 Mayıs 2017 12:30
Zach Snyder, aile trajedisi sonrası Justice League'in yönetmenliğinden çekildi, filmin kalanını Joss Whedon tamamlayacak

Zack Snyder, kızının ölümü sonrası ailesine vakit ayırmak istediğini belirtip Justice League'in yönetmenliğinden çekildiğini belirtti. Filmin kalan çekimlerini ise, Avengers'ın yönetmeni Joss Whedon tamamlayacak.


Man of Steel ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmleriyle DC Sinematik Evreni'nin temelini atan Zack Snyder, hâlâ prodüksiyon aşamasında olan Justice League'in yönetmen koltuğundan çekildiğini açıkladı. Snyder'ın, 20 yaşındaki kızının Mart ayındaki intiharı sonrası ailesiyle vakit geçirmek ve bu büyük kaybın yasını tutmak için bu kararı aldığı bildirildi. Zack Snyder'ın kızı Autumn Snyder, Mart ayında hayatına son vermiş, Autumn'un ölümü basına yansıtılmamış, Justice League'in prodüksiyonuna ise iki hafta ara verilmişti.

Zack Snyder'ın yönetmenlikten ayrılması sonrası, önceden planlanan birkaç sahnenin yeniden çekilmesi için yönetmen koltuğuna Joss Whedon getirildi. Marvel için Avengers ve Avengers: Age of Ultron filmlerine imza atan, DC içinse The Batgirl'ü yönetecek olan Whedon böylelikle Justice League'in vizyon tarihinin ertelenmesine gerek kalmadan bitirilmesine yardımcı olacak. Justice League, Türkiye'de 17 Kasım 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.