Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezondan son fragman yayınlandı

1.264 Gösterim
15 Ağustos 2024 11:45
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezondan son fragman yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin 2. sezonundan son bir fragman yayınlandı. Sauron'un dönüşünü ve Eregion kuşatmasını göreceğimiz 2. sezon, 29 Ağustos'tan itibaren Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.


Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ikinci sezonu öncesinde son fragman yayınlandı. Fragman, Orta Dünya'nın Sauron tarafından yaratılan kargaşanın sancıları içinde olduğunu ve Güç Yüzükleri'nden daha fazlasının yapılmasına yol açan aldatma ve manipülasyonu gözler önüne seriyor. Ateşin ortasında beklenmedik ittifaklar kuruluyor ve gerçek dostluklar sınanıyor. Tehlikeler artık gölgede gizlenmiyor, ışığa doğru yol alıyor. Bu krallıkların güvenliği ve barışı tehlikedeyken, Eregion, Khazad-dûm, Lindon ve Númenor ağır kararların yükünü omuzlarında taşıyor.

 

Bu sezon, J.R.R. Tolkien'in İkinci Çağ tarihindeki belirleyici savaşlardan biri olan, uzun zamandır beklenen Eregion Kuşatması'nı içeriyor. İyice dönüşünü müjdeleyen ve gücüne güç katacak olan Sauron'a karşı safların oluşmasını da göreceğimiz 2. sezon, 29 Ağustos tarihinden itibaren Prime Video'da yayınlanacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.