Yorgos Lanthimos'un Köpek Dişi filmi Başka Sinema dağıtımcılığında vizyona giriyor

4.312 Gösterim
6 Nisan 2018 13:50
Yorgos Lanthimos'un Köpek Dişi filmi Başka Sinema dağıtımcılığında vizyona giriyor

Son yılların gözde yönetmenlerinden Yorgos Lanthimos'un 2009 yapımlı filmi Köpek Dişi (Kynodontas), Başka Sinema dağıtımcılığında seyirciyle buluşuyor.


Yorgos Lanthimos'un prömiyeri 2009 yılında Toronto Film Festivali'nde gerçekleşen ve Yunanistan'ın En İyi Yabancı Dilde Film dalında Oscar adaylığına layık görülen filmi Köpek Dişi (Kynodontas), anne ve babalarının sıkı gözetimi altında, dış dünyayla bağlantısı koparılarak bir evde yaşamaya zorlanan ergenlik çağındaki üç kardeşin, ebeveynlerinin kurduğu bu düzen içerisindeki yaşantısını ele alıyor. Lanthimos'un senaryosunu sonraki filmlerinde de beraber çalıştığı Efthymis Filippou'yla kaleme aldığı Köpek Dişi'nin başrollerini Christos Stergioglou, Michele Valley ve Hristos Passalis gibi isimler paylaşıyor.

Filmografisiyle her daim şaşırtmayı başaran Lanthimos'un en dikkat çeken filmlerinden biri olan Köpek Dişi, Başka Sinema dağıtımcılığında vizyona giriyor. Gerilim ve dram türünün en başarılı örneklerinden biri olan film, 17 Ağustos 2018 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.