Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı Netflix filmi Kin'den fragman!

11.882 Gösterim
13 Eylül 2021 12:30
Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı Netflix filmi Kin'den fragman!

Yılmaz Erdoğan'ın uyarlama senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Netflix filmi Kin'den fragman yayınlandı. BKM yapımı film, 8 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.


Güney Kore yapımı bir filmden uyarlama olduğu belirtilen ve bir başkomiserin kendisini içerisinde bulduğu ikilemlerle dolu zorlu bir durumu anlatan Kin'in uyarlama senaryosunda, filmin başrolünde de yer alan Yılmaz Erdoğan'ın imzası bulunuyor.

 

Türkan Derya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Erdoğan'ın yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın gibi isimler yer alıyor. 8 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak olan BKM yapımı Kin'in konusu ise şöyle:

 

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.