Yılın en beğenilen filmlerinden biri olan Past Lives'ın Türkiye vizyon tarihi belli oldu

9.097 Gösterim
13 Eylül 2023 16:43
Yılın en beğenilen filmlerinden biri olan Past Lives'ın Türkiye vizyon tarihi belli oldu

Prömiyerinin gerçekleştirildiği Sundance Film Festivali'nden bu yana övgülere mazhar olan Başka Bir Hayatta (Past Lives) filminin Türkiye vizyon tarihi belli oldu. Celine Song'un yazıp yönettiği film, ülkemizde 8 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.


2023'ün başında Sundance Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilen ve seyirciyle buluşmaya başladığı andan itibaren gerek eleştirmenlerden gerekse izleyiciden övgü toplayan Başka Bir Hayatta (Past Lives) filminin Türkiye vizyon tarihi belli oldu.

 

Hayatları farklı yönlere giden iki yakın çocukluk arkadaşı Nora ve Hae Sung'un, yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerini konu edinen Past Lives'ın başrollerinde Greta Lee ve Teo Yoo yer alıyor. İkiliye John Magaro'nun eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda ise filmin senaryosunu da kaleme alan Celine Song oturuyor. A24 ve CJ ENM'nin ortak yapımcılığını üstlendiği ve ödül sezonunda adından söz ettirmesi beklenen film, ülkemizde ise CJ ENM dağıtımcılığında 8 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.