Yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri geliyor

7.397 Gösterim
24 Şubat 2023 15:23
Yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri geliyor

Warner Bros., J.R.R. Tolkien imzalı Yüzüklerin Efendisi kitaplarını ve Orta Dünya'yı konu edinen yeni filmler için hazırlıklara başladı.


Warner Bros., ünlü yazar J.R.R. Tolkien'in Orta Dünyası'nda geçecek yeni filmler için hazırlıklara başladı. Variety'nin haberine göre, Warner Bros. Tolkien'in başta Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit gibi kitapları başta olmak üzere Orta Dünya'yı merkezine alan yeni filmleri Warner Bros. alt markası New Line üzerinden gerçekleştirecek.

 

Dünya genelinde yaklaşık 3 milyar dolar hasılata ulaşmış Yüzüklerin Efendisi üçlemesine imza atan Peter Jackson ve senaryo ortakları Philippa Boyens ve Fran Walsh, Warner Bros.'un yeni filmlerin tasarı sürecinin her aşamasında kendileriyle temasta olduğunu, stüdyonun bu filmler için ortaya koyacağı vizyonu görmeyi iple çektiklerini belirtti.

 

Peter Jackson'ın 2001-2003 yılları arasında gösterime giren Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, gerek eleştirel gerekse ticari başarıyı yakalamış, Tolkien'in eserlerinin bir kez daha popüler kültürün merkezinde yer almasına vesile olmuştu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.