Yeni sezonda yayınlanması beklenen Aziz dizisi ani bir kararla iptal edildi

22.654 Gösterim
23 Ağustos 2022 21:18
Yeni sezonda yayınlanması beklenen Aziz dizisi ani bir kararla iptal edildi

Yapım şirketi O3 Medya kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Aziz dizisini sonlandırma kararı aldıklarını duyurdu.


Show TV'nin yeni sezonda devam etmesi beklenen iki dizisinden biri olan Aziz'in yeni sezon çekimlerine kısa bir süre kala yapım şirketi O3 Medya dizinin sonlandırıldığını duyurdu. Böylelikle 5 Kasım 2021'de başlayıp geçtiğimiz sezon 28 bölüm yayınlanan dizinin ekran ömrü ani bir kararla bitti.

 

Murat Yıldırım'ın başrolü Damla Sönmez ve Simay Barlas ile paylaştığı Aziz dizisinde ilk kritik ayrılık geçtiğimiz sezon yaşandı. Dizinin ilk 22 bölümünü yazan Eda Tezcan projeden ayrılıp yerine önce Ali Onur Sütsataner ardından Volkan Yazıcı geldi. 25. bölümde ise başrol oyuncularından Damla Sönmez diziye veda etti.

 

Cuma akşamları Show TV'de ekranlara gelen dizi 3 Haziran 2022'de 28. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Diziyi yeni sezonda Kara Para Aşk, Doğduğun Ev Kaderindir gibi kült dizilere imza atan Eylem Canpolat'ın kaleme alması bekleniyordu. Ancak ağustos ayının ilk haftasında dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın senaryoyu beğenmediği için ABD'den dönmediği, revize istediği iddia edilmişti. Başrol oyuncusu Murat Yıldırım ve senarist Eylem Canpolat, Twitter üzerinden yaptıkları konuşmada bu iddiaları yalanlamış, Canpolat'ın halasının vefatı ve halihazırda başka bir projeyi yazması nedeniyle Aziz dizisinden ayrıldığını belirtmişlerdi. 

 

Yeni sezonda ekranlara gelmeyecek olan Aziz dizisinin tüm bölümlerine Youtube kanalı veya Show TV web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.