Yeni sezonda yayınlanması beklenen Al Sancak dizisi ani bir kararla iptal edildi

26.489 Gösterim
18 Temmuz 2023 15:48
Yeni sezonda yayınlanması beklenen Al Sancak dizisi ani bir kararla iptal edildi

Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan İdris Nebi Taşkan kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada dizi için final kararı alındığını duyurdu.


TRT 1'in yeni sezonda devam etmesi beklenen üç dizisinden biri olan Al Sancak'ın oyuncu kadrosunda yer alan İdris Nebi Taşkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dizi için final kararı alındığını duyurdu. Böylelikle yayın hayatına 19 Ocak 2023'de başlayıp 19 bölüm yayınlanan dizinin ekran ömrü ani bir kararla sona erdi.


Uğur Güneş'in başrolü Gülsim Ali ile paylaştığı Al Sancak yayın hayatına üç kategoride de yaklaşık 7 reytingle başladı. İkinci bölümünde TOTAL ve ABC1 kategorilerinde gün birinciliğine tırmanan dizi deprem arasının ardından reytinglerde düşüş grafiği izledi. Dizinin deprem arasından sonraki 8 bölümünde ABC1 reytingi toplamda yaklaşık 3 puan düşüşle 4 sınırının altına geriledi. 


Bozdağ Yapım imzalı Al Sancak dizisi ilk sezonunu TOTAL 4,86 AB 3,87 ABC1 4,69 ortalamayla tamamladı. Sezonun en yüksek reytingine AB ve ABC1 kategorilerinde ilk bölümünde, TOTAL kategorisinde ise ikinci bölümünde ulaştı. Al Sancak geçtiğimiz sezon ekranlara gelen 55 televizyon dizisi arasında ortalama ABC1 reytingine göre 17. sırada yer aldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.