Yeni Frankenstein için hedef isim: Javier Bardem!

3.982 Gösterim
12 Temmuz 2016 15:00
Yeni Frankenstein için hedef isim: Javier Bardem!

Universal, 20. yüzyılın ilk yarısına damga vuran canavar serilerini ortak bir evren içerisinde tekrardan sinemaya uyarlıyor. Bu evren içerisinde yer alacak olan Frankenstein için düşünülen isim ise Javier Bardem!


1920'lerden 60'lara kadar onlarca filme konu olan Universal'ın Canavarları, ortak bir evren içerisinde beyazperdeye yeniden uğramaya başladı. Wolf Man'den Frankenstein'a, Invisible Man'den Dracula'ya pek çok farklı karakteri bünyesinde bulunduran filmler, Lon Chaney ve Boris Karloff gibi usta oyuncuları da beyazperdeye kazandıran yapımlar olmuşlardı. Universal birkaç yıl önce, akıllara kazınmış bu karakterleri ortak bir evren içerisinde tekrardan beyazperdeye getirme kararı almıştı. 2014 yapımı Dracula: Başlangıç (Dracula Untold) ile Universal'ın Canavarları evreninin tohumunu attıktan sonra Universal, The Mummy'nin çekimlerine koyulmuştu.

Marvel ve DC gibi ortak bir evren kurmaya başlayan ve yeniden uyarlayacağı filmler için Tom Cruise, Russell Crowe (The Mummy) ve Johnny Depp (The Invisible Man) gibi kaşesi yüksek yıldızları filmlerin kadrolarına katan Universal, Frankenstein için de büyük oynuyor. Variety'nin özel haberine göre Frankenstein için Javier Bardem ile görüşülüyor.

 

Frankenstein'ın solo filminden önce evren içerisindeki bir başka filmde cameo olarak yer alması da ihtimaller dahilinde. Frankenstein'ın cameo olarak yer almasının en olası gözüktüğü film The Mummy, 9 Haziran 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.