Yaz aylarında IMAX izleyebileceğimiz filmler

5.204 Gösterim
13 Haziran 2017 13:30
Yaz aylarında IMAX izleyebileceğimiz filmler

Yaz aylarında IMAX formatında izleyiciyle buluşacak olan ve merakla beklenen yapımları sizler için derledik.


Havalar aksini gösterse de yaz aylarına girdik ve bu mevsimin vazgeçilmezleri gişe filmleri birer birer salonlarda yer almaya başladı. DC Sinematik Evreni'nin şu ana kadar en iyi eleştiri alan filmi Wonder Woman, dünya genelinde şimdiden $400 milyonu aştı. Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı ve Universal canavarlarının ortak evreni Dark Universe'ün ilk filmi olan Mumya (The Mummy) de, ilk hafta sonunda dünya genelinde $174 milyonluk bir açılışa imza attı. Hem Wonder Woman hem Mumya, IMAX salonlarda izleyiciyle buluştu. Yazın devamında başka hangi filmleri IMAX olarak izleyebileceğiz, onlara göz atalım.

Brian Fee'nin yönettiği Arabalar 3, Şimşek McQueen'in hikâyesini anlatmaya devam ediyor. Bir yarış efsanesi ve dünya şampiyonu olan Şimşek McQueen, teknolojinin nimetlerini arkasına alıp gelen yeni bir jenerasyon tarafından sürklase edilir. McQueen, pes etmeyerek son bir zaferin peşinden gidecektir.

Michael Bay'in Transformers serisinde son kez yönetmenlik koltuğuna oturduğunu belirttiği Transformers 5: Son Şövalye, kahramanların düşmana dönüştüğü, iki dünya arasındaki son büyük savaşı konu ediniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mark Wahlberg, Anthony Hopkins ve John Turturro gibi isimler yer alıyor.

Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk solo filmi olacak olan Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming), dünyayı kurtarma ile öğrencilik arasında gidip gelen Peter Parker'ın Vulture'ı alt etme çabasını anlatıyor. Spider-Man'i Tom Holland canlandırırken, Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Iron Man de filmde yer alacak.

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk, 1940'ta Dinamo Operasyonu sonucu, Alman ordusu tarafından Dunkerque kıyılarına sıkıştırılmış İngiliz ordusu ve müttefik askerlerinin mucizevi bir şekilde tahliye edilmesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.