Yapımcılar Birliği (PGA) Ödülleri sahiplerini buldu

2.355 Gösterim
21 Ocak 2019 11:44
Yapımcılar Birliği (PGA) Ödülleri sahiplerini buldu

Green Book, Yapımcılar Birliği (PGA) Ödülleri'nde En İyi Film Ödülü'ne layık görülerek Oscar'da favori yapımlardan biri olduğunu perçinlemiş oldu.


Yapımcılar Birliği (PGA) Ödülleri, Oscar En İyi Film kategorisi adına bir favorinin öne çıktığı bir platform oluyor. Zira PGA Ödülleri'nde, Akademi'nin En İyi Film kategorisi ödülü için kullandığı tercihli oylama sisteminin kullanılması, PGA En İyi Film Ödülü'ne uzanan filmin doğal favori olarak konumlanmasına vesile oluyor. Bu yıl bu derece önem arz eden PGA desteğini alan film ise Green Book oldu.

 

Green Book'un PGA'de ödüle uzanması diğer iki favori Roma ve A Star is Born'un şanslarını tamamen göz ardı etmemize sebep değil elbette. 2016'da The Big Short'un, 2017'de ise La La Land'in yaşadığı gibi PGA ile Akademi sonuçlarının farklı çıkma ihtimali bulunuyor. Fakat En İyi Film Oscarı yarışının oldukça yakın geçeceği artık bariz bir gerçek.

 

PGA'in diğer sinema ödüllerinde ise, Spider-Man: Into the Spider-Verse En İyi Animasyon unvanına tekabül eden ödüle ulaşırken, Won't You Be My Neighbour? ise En İyi Belgesel Ödülü'ne layık görüldü.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.