Wes Anderson ve Guillermo del Toro'nun yeni filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri belli oldu

2.427 Gösterim
10 Temmuz 2017 16:16
Wes Anderson ve Guillermo del Toro'nun yeni filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri belli oldu

İki usta sinemacı, Wes Anderson ve Guillermo del Toro'nun yeni filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri belli oldu.


Kendilerine has görsel dünyalarında anlattıkları eşsiz hikâyeleriyle tanıdığımız iki sinemacı, Wes Anderson ve Guillermo del Toro'nun yeni filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri netleşti.

 

Son olarak çektiği Pasifik Savaşı (Pacific Rim) ve Kızıl Tepe (Crimson Peak) filmleriyle seyirciden olumlu geri dönüşler alsa da gişede tam olarak istediğini elde edemeyen Guillermo del Toro, başyapıtı Pan'ın Labirenti'nde olduğu gibi kesişen farklı dünyaların ortasında kalanların hikâyesini anlatacağı The Shape of Water ile geliyor. Daha önceden ABD'de Aralık ayında gösterime gireceği açıklanan filmin Türkiye vizyon tarihi de belli oldu. TME Films dağıtımcılığında gösterime girecek olan The Shape of Water, ülkemizde 16 Şubat 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

 

2014 yılında çektiği ve dört Oscar'a birden uzanan Büyük Budapeşte Oteli'nden (The Grand Budapest Hotel) sonra stop-motion animasyona geri dönen Wes Anderson, Isle of Dogs ile seyircinin karşısına çıkacak. Daha önceden aynı şekilde Fantastic Mr. Fox filmini çeken Anderson'ın yeni filmi, Japonya'da köpeğini aramakta olan bir çocuğun hikâyesini takip edecek. TME Films dağıtımcılığında ülkemizde gösterime girecek olan, orijinal seslendirme kadrosunda Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, Liev Schreiber, Bill Murray, Frances McDormand, Harvey Keitel ve Greta Gerwig gibi birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı Isle of Dogs, 29 Haziran 2018 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.