Warner Bros., Mortal Kombat'ın ilk yedi dakikalık bölümünü yayınladı

2.552 Gösterim
21 Nisan 2021 14:48
Warner Bros., Mortal Kombat'ın ilk yedi dakikalık bölümünü yayınladı

ABD'de 23 Nisan'da sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlanacak olan Mortal Kombat'ın ilk yedi dakikalık bölümü paylaşıldı.


Yaklaşık otuz yıllık bir külliyata sahip olan Mortal Kombat'ın yeni uyarlaması, özellikle video oyun serisine aşina sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Filmin ABD'de sinemalarda gösterime girmesiyle eş zamanlı olarak HBO Max'ta yayınlanmasına birkaç gün kala, Warner Bros. bu bekleyişe bir nebze su serpecek bir şekilde filmin ilk yedi dakikalık bölümünü Youtube üzerinden paylaştı.

 

Hiroyuki Sanada'nın Scorpion'a, Joe Taslim'in ise Sub-Zero'ya hayat verdiği, oyuncu kadrosunda ayrıca Lewis Tan, Jessica McNamee, Tadanobu Asano, Josh Lawson, Mehcad Brooks gibi isimlerin yer aldığı Mortal Kombat, kendisini bir anda kadim savaşçıların arasında bulan Cole Young ve iki alem arasındaki ölümcül dövüşü anlatıyor.

 

Filmin paylaşılan ilk yedi dakikalık bölümünde Hanzo Hasashi, yani Scorpion'un ailesinin Bi-Han, nam-ı diğer Sub-Zero tarafından katledilmesini izliyoruz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.