Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

3.044 Gösterim
18 Ağustos 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

Bu hafta sonu vizyon takvimine biri yerli, sekizi yabancı yapım olmak üzere toplam dokuz yeni film dahil oluyor.


Açık Deniz 3: Kafes Dalışı, ekstrem bir reality programının seçmelerine katılmak amacıyla yaptıkları kafes dalışını kayda alan bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

David F. Sandberg'in yönettiği Annabelle: Kötülüğün Doğuşu, lanetli oyuncak Annabelle'in musallat olduğu bir grup yetimhane kızlarının ve onlardan sorumlu rahibenin başından geçenleri anlatıyor.

Sam Worthington'ın başrolünde yer aldığı Hunter's Prayer, bir suikastçının, genç bir kadının ailesinin ölümünün intikamını almasına yardım etmesini anlatıyor.

Michael Popescu ve Ufuk Genç'in yönetmenliğini üstlendiği B Planı, dövüş sanatlarına hâkim üç arkadaşın, kendilerini Berlin yeraltı dünyasını ilgilendiren bir komplonun içerisinde bulmalarını anlatıyor.

Samuel L. Jackson ile Ryan Reynolds'ın başrollerinde yer aldığı Belalı Tanık, düşmanını korumak zorunda kalan yetenekli Michael Bryce ile başı beladan kurtulmayan bir tetikçinin hikâyesini anlatıyor.

Aamir Khan'ın yapımcılığını yapıp başrolünde yer aldığı, tüm dünyada en çok hasılata erişen Hint filmi olan Dangal, eski bir güreşçi olan Mahavir Singh Phogat ile türlü zorluklara rağmen güreş eğitimi verdiği kızlarının hikâyesini anlatıyor.

Atsushi Takahashi'nin yazıp yönettiği Doraemon: Buz Devri Macerası, robot kedi Doraemon ile arkadaşlarının buz devrine kadar giden maceralarını konu ediniyor.

Gökhan Aksu'nun yönettiği Semur, bir kıskançlık büyüsü sonrasında gün yüzüne çıkan aile trajedisini odağına alıyor.

Geoffrey Rush'ın heykeltıraş Alberto Giacometti'yi canlandırdığı Son Portre, bu saygın sanatçının son yapıtı üzerinde çalıştığı dönemi anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.