Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

2.586 Gösterim
14 Temmuz 2017 13:00
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda ikisi yerli, yedisi yabancı yapım olmak üzere toplam dokuz yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Ding Liang'ın yönetmenliğini üstlendiği Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna, bir sirke hapsedilen Briar'ın macerasını anlatıyor.

Junfeng Boo'nun yazıp yönettiği Çırak, 28 yaşındaki gardiyan Aiman'ın, idamları gerçekleştiren amir Rahim'in yanında çırak olmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Muammer Koçak ve Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğini yaptığı Durak, aldıkları davetiyelerle gizli bir tarikatla yolları kesişen Tahir, Feride ve Nizam'ın hikâyesini anlatıyor.

Ali Samadi Abadi'nin yönettiği Fırıldak Kedi Findus, animasyon ile canlı çekimin bir arada kullanıldığı, Alman yapımı bir aile filmi.

Çağdaş Çağrı'nın yönettiği ve Bülent Emin Yarar'ın başrolünde yer aldığı Geçmiş, yıllar önce fotoğrafını çektiği kadını aramaya koyulan Yusuf'un hikâyesini anlatıyor.

David Leveaux'nün yönettiği İstisna, Nazi rejimi sırasında Hollanda'da sürgünde yaşayan Alman Kralı 2. Wilhelm ve çevresindekilerinin hikâyelerini ele alıyor.

Karyn Kusama, Annie Clark, Roxanne Benjamin ve Jovanka Vuckocic'in yönetmenliğindeki korku antolojisi XX, dört farklı hikâyeden oluşuyor.

Serinin ikinci halkasının da yönetmenliğini üstlenen Matt Reeves'in yönettiği Maymunlar Cehennemi: Savaş, Caesar önderliğindeki maymunlarla insanlar arasındaki büyük savaşı anlatıyor.

Natalie Portman'a genç Lily-Rose Depp'in eşlik ettiği Planetarium'da, ruhlarla iletişime geçebildiğine inanılan iki kız kardeşin öyküsü anlatılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.