Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

4.540 Gösterim
23 Haziran 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda üçü yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam dokuz yeni film seyircinin karşısına çıkıyor. Seyirci rekorunu ele geçiren Recep İvedik 5 ise bayram tatiliyle birlikte ikinci kez gösterime giriyor.


Carla Simón'un yazıp yönettiği '93 Yazı, ebeveyninin ölümü sonrası taşrada yaşayan dayısının yanına gönderilen Frida'nın, yeni hayatına uyum sağlama çabasını gözler önüne seriyor. 

Teresa Palmer'ın başrolünde yer aldığı Berlin Sendromu, Avustralyalı fotoğrafçı Clare'in, Berlin'de tanıştığı Andi'nin kendisini tutsak ettiği evden kaçmaya çalışmasını anlatıyor.

On üç yıl sonra gelen devam filmi Büyü 2'nin oyuncu kadrosunda Gizem Salkım, Özgül Kavruk, İlayna Kıyak, Can Arpacı ve Yeşim Salkım gibi isimler yer alıyor.

Vatche Boulghourjian'ın yönetmenliğini üstlendiği Dağların Ardında, Lübnan'da yaşayan görme engelli genç müzisyen Rabih'in gerçek kimliğini arayışını anlatıyor.

Peter Berg'in yönetmenliğini yaptığı Patriots Day, 2013 yılı Boston maratonu sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıyı ve saldırıdan sonra zanlıların yakalanma sürecini odağına alıyor.

Tüm zamanların seyirci rekorunu geçen haftalar içerisinde ele geçiren Recep İvedik 5, bayram tatili hafta sonunda yeniden vizyona giriyor.

Fikret Reyhan'ın yönettiği Sarı Sıcak, üretim ilişkilerinin değişmesine paralel olarak sermayenin de el değiştirmesi ve bu değişimden etkilenen insanların hikâyelerini anlatıyor.

Kadrinin Götürdüğü Yere Git filminin iki sevimli karakteri Arçil Naz ve Şota Su, bu sefer de Tatlı Şeyler filminde Ercü ve Hamido olarak karşımıza çıkıyorlar.

Alman yapımı animasyon Tavşan Okulu, etrafı tilkilerle çevrili bir okulda tatilini geçirmek zorunda kalan tavşan Max'in hikâyesini anlatıyor.

Michael Bay'in Transformers serisinde son kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Transformers 5: Son Şövalye, kahramanların düşmana dönüştüğü, iki dünya arasındaki son büyük savaşı konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.