Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

3.481 Gösterim
9 Haziran 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda dördü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam dokuz yeni film seyircinin karşısına çıkıyor. Bu hafta bir de ikinci kez vizyon kez şansı yakalayan bir film bulunuyor.


Can Varol'un yönetmenliğini üstlendiği 11, otoskopi rahatsızlığı bulunan Zeynep'in tedaviyi reddettikten sonra yaşadığı gerilimli olayları konu ediniyor.

Christian Zübert'in yönettiği Bir Nefes, iş bulmak için Yunanistan'dan Almanya'ya giden Elena ile Almanya'da Elena'nın yolunun kesiştiği Tessa'nın hikâyesini ele alıyor.

Emre Kanat ve Aysu Alev Aygün'ün başrollerini paylaştığı Çünkü Onu Çok Sevdim, içine kapanık bir genç olan Emre ile Sema'nın hikâyesini konu ediniyor.

Jamie Dornan, Sarah Gadon ve Aaron Paul gibi isimlerin yer aldığı Dokuzuncu Hayat, kısacık hayatı boyunca büyük kazalar atlatan Louis Drax'in ölümüyle arkasında bıraktığı gizeme odaklanıyor.

Ceyda Torun'un yönetmenliğini üstlendiği belgesel Kedi, İstanbul sokaklarında hayatlarını idame ettiren kedileri odağına alıyor.

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı ve Universal'ın canavarlarının ortak evreni Dark Universe'ün ilk filmi olan Mumya (The Mummy), Prenses Amunet'in insanlığı tehdit etmesine odaklanıyor.

Richard Rich'in yönettiği Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında, krallığı korumaya çalışan Prenses Alise ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor.

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Salur Kazan: Zoraki Kahraman, klasikleşmiş Dede Korkut Hikâyeleri'ni mizahi yönden ele alıyor.

Vampir Cehennemi: İstila, medeniyetin çöktüğü ve insanların tek gayesinin hayatta kalmak olduğu bir dünyada geçiyor.

Bu yıl ikinci kez gösterim şansı yakalayan, Henry Yu'nun yönetmenliğini üstlendiği Neşeli Dalgalar: Dalgamanya, sörfçü penguenlerin hikâyelerini anlatmaya devam ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.