Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

1.778 Gösterim
14 Haziran 2024 11:10
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, sevgilisi tarafından terk edilen Ozan'ın, aşk acısı çektiği dönemde Ekin'in kendisine aşık olduğunu öğrenmesiyle birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

Film, spiritüalist bir medyumun gün ışığı fobisi olan bir kızın sorununu çözmeye çalışırken başlarına gelen korkunç olayları takip ediyor.

Film, bir film çekimi esnasında rol arkadaşının yasal yollara başvurarak suçlamasıyla karşı karşıya kalan bir aktörün yaşadıklarını konu ediniyor.

Film, Iris adında bir kadının babasından miras kalan barın bodrumunda yaşayan ve ölen sevdiklerini iki dakika da olsa görme şansı tanıyan Baghead ile yaşadığı korkunç olayları merkeze alıyor.

Film, yedikleri kazığın ardından akıllanan ve mahallelerindeki düzeni eski haline gelmeyecek şekilde düzeltmeye çalışan üç arkadaşın mücadelesine odaklanıyor.

Film, Mafya'dan kaçan Kemal ve ailesinin yerleştikleri konakta yaşadıkları korku dolu günleri aktarıyor.

Film, süper güçlerini yeni keşfeden ve onları nasıl kullanacağını öğrenmeye çalışan Shimmy adlı bir maymunun maymun krala dönüş serüvenini takip ediyor.

Film, Riley'in aklını uzun süredir başarılı şekilde yöneten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti ekibine Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç’ın katılmasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

Film, bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayları merkeze alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.