Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

1.826 Gösterim
8 Mart 2024 12:00
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı üçü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, geçmişi sırlarla dolu oto tamircisi Orhan Usta’nın ve dağılmak üzere olan ailesinin, kendilerine ait olmayan bir “emaneti” korumak pahasına, her şeylerini kaybettikleri ama birbirlerini yeniden buldukları yirmi dört saatlik süreci anlatıyor.

 

5 dalda Oscar adayı olan The Holdovers, ABD'nin prestijli yatılı liselerinden birinde 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilini okulda birlikte geçirmek zorunda kalmak huysuz öğretmen Paul, yas sürecindeki aşçı Mary ve ailevi problemlerini nasıl çözeceğini bilemeyen uçarı öğrenci Angus'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, demans hastalığı üzerine duygusal bir dramın içinde iki karakterin geçmişine uzanan hassas bir hikâyeyi anlatıyor.

 

Film, büyüdüğü eve yıllar sonra geri dönen ve çocukluk dönemindeki hayali arkadaşıyla yeniden karşılaşan bir kadının hikâyesini anlatıyor.

 

Film, polislerden kaçarken kendilerini bir Roman mahallesinde bulan Nihat ve Öykü'nün hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, bir fare ve bir ayının tüm farklılıklarına rağmen keyifli ve macera dolu geçen yolculuklarını anlatılıyor.

 

Film, bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin üzerindeki bu büyünün kalkmasını konu ediniyor.

 

Film, bilmediği sihirli bir dünyada kaybettiği altın asayı bulmaya çalışan Kwai Boo ve arkadaşlarının maceralarını konu ediyor.

 

Film, emeklilik hayatından bunalmışken kendisini bir anda büyük bir maceranın içerisinde bulan eski bir askerin hikâyesini konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.