Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.327 Gösterim
1 Mart 2024 11:27
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, yardıma ihtiyacı olan bir şehri kurtarmak için mücadele eden Altıngaga ve çetesinin maceralarını konu ediniyor.

 

Film, küçük bir kasabada Noel coşkusunu yaşamak üzere olan genç Mariann'in yolunun canlı bir Teddy ayısıyla kesişmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, bir köpek balığı saldırısında kardeşi ve babasını kaybeden Lexy'nin bu trajik olay sonrasında yaşadıklarını anlatıyor.

 

Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

 

Film, I. Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesinde savaşmış ve esir düşmüş Türk ve İngiliz askerlerinin hikâyesini konu ediniyor.

 

Başrollerinde Sydney Sweeney ve Glen Powell’ın yer aldığı film, mükemmel başlayan bir ilk buluşmadan sonra birbirlerinden buz gibi soğuyan Bea ve Ben'in kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bir düğünde bulmalarını konu alıyor.

 

Filmde, çocuk görünümlü şeytani bir varlığın David adındaki bir adama musallat olması ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılıyor.

 

Film, hayatındaki dönüm noktalarıyla birlikte Ahmet Kaya'nın sanatıyla nasıl insanları etkilediğini ve toplumsal duyarlılığı nasıl şekillendirdiğini anlatıyor.

 

Film, düğün gününde kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulan damadın hikâyesini konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.