Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

5.612 Gösterim
31 Mart 2023 11:54
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, evlenme kararlarını duyurmak için ailelerini bir araya getiren Michelle ve Allen'ın, ailelerinin birbirilerini çoktan tanıyor olduğunu öğrenmeleriyle başlarından geçenleri konu ediniyor.

 

Kirill Serebrennikov imzalı film, tüm zamanların en şöhretli bestecilerinden Pyotr Çaykovski ile Antonina Miliukova'nın fırtınalı evliliğini konu ediniyor.

 

1985 yılında bir uyuşturucu kuryesinin uçağının düşmesiyle ormanda kaybolan kokainin bir kara ayı tarafından yendiği garip bir gerçek olaydan uyarlanan film, yüksek miktarda kokaini tüketen ayının adeta cinnet getirip çevresine dehşet saçmasını konu ediniyor.

 

Film, Zeynep'in birtakım varlıkları görmeye başlaması ve bu süreçte Zeynep'in kız kardeşi Elif'in kaybolmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, annesinin erkek arkadaşıyla birlikte çıktığı yurt dışı tatilinde kaybolması ve yetkililerin arama çalışmalarında yetersiz kalması sonrası annesinin izini çevrimiçi bir şekilde süren genç June'un arayışını konu ediniyor.

 

Film, doktor bir annenin ölümcül bir hastalığa yakalanan kızı için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

 

Kral Şakir ve arkadaşlarının serüvenlerini anlatan filmin yönetmen koltuğunda Haluk Can Dizdaroğlu ve Mehmet Berk Tokay oturuyor.

 

Film, bir grup gencin birbirlerine olan bağlılıklarını test eden ve oyunun derinliklerine indikçe yıkıcı sonuçları olan garip bir nesneyle karşılaşmalarını konu alıyor.

 

Paranoid, İstanbul'un ücra bir semtinde yer alan bir sanatoryumda iki farklı karakterin başından geçenleri konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.