Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

4.503 Gösterim
10 Mart 2023 12:02
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Adam Driver'lı film, bir kaza sonucu iniş yaptığı gezegenin 65 milyon yıl önceki Dünya olduğunu fark eden bir pilotun hikâyesini anlatıyor.

 

Seride yer alan birçok ismin rollerine geri döndüğü Scream VI'da, hayalet yüzün saçtığı dehşet New York'a taşınıyor.

 

Film, tuttuğu dilekle yanlışlıkla yaşadığı Sanctuary City'yi donduran Kerry'nin dileğinin etkilerini geri almaya çalışmasını konu ediniyor.

 

Film, bir yuva kurmak ve çocuk sahibi olmaktan korkan ünlü sunucu Halim'in, Melek'in dört çocuğuyla birlikte hayatına girmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

İnteraktif animasyon filmi Pinkfong: Baby Shark'ta, Pinkfong ve Hogi sevilen şarkılarını seslendiriyor.

 

İrlanda'nın Uluslararası En İyi Film kategorisindeki Oscar adayı olan film, kendisiyle ilgilenmeyen ailesinin yazı geçirmesi için bir koruyucu ailenin yanına gönderdiği Cait'in hikâyesini anlatıyor.

 

Film, 1910 yılında bir takım kurarak Fransızların kontrolünde bir ligde futbol oynamaya başlayan İmalat-ı Harbiyeli işçilerin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, bir müzayede için ABD'ye götürülen değerli bir taşın yer aldığı uçakta şüpheli bir ölümün meydana gelmesiyle uçuş sırasında gerçekleşen olayları konu ediniyor.

 

Film, hayatında birçok şeyi gerçekleştirememiş olan Salih'in, sevgilisi Aysel'den ayrılıp kız kardeşinin uygun gördüğü Sultan ile evlilik yoluna girmesi sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.