Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.522 Gösterim
17 Haziran 2022 11:50
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, aşık olduğu Pelin'e kavuşabilmek için daha önceden kendisine yapılan büyüden kurtulmaya çabalayan Naci'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, sokaklarda yaşayan bir yetim olan Pil'in, kötü kral Tristain'in kalesinden yiyecek çalarak geçinirken kendisini içerisinde bulduğu serüveni anlatıyor.

 

Memory, hayatını değiştirerek emekli olmaya hazırlanan suikastçı Alex Lewis'in son bir işi kabul ettikten sonra başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, Perihan isimli bir kadının ölümüyle sonuçlanan bir cin çıkarma ritüelinin gerçekleştiği köye bu olayı araştırmak için giden üç öğrencinin hikâyesini anlatıyor.

 

Ferit Karahan'ın yönettiği Okul Tıraşı, şehir dışındaki bir yatılı okulda okuyan Yusuf'un bir anda rahatsızlanan arkadaşı Memo'yu hastaneye götürme talebinin okul yönetimi tarafından zamanında kabul görmemesi ve yoğun kar yağışıyla yolların kapanmasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

 

Synchronic, New Orleans'ta iki sağlık çalışanının, gizemli bir kimyasalla ilişkilendirilen korkunç cinayetler sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

 

Fobi Üçlemesinin son filmi Son Seans: MTTH, çocukluğunda yaşadığı ebeveyn travması sebebiyle psikolojik sorunlar yaşayan Selim'in, rutin hayatına devam ederken bir yolculuk esnasında fobilerinin beklenmedik şekilde tetiklenmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

 

Ti West'in yönettiği X, 1979 yılında Teksas kırsalında bir yetişkin filmi çekmek için kolları sıvayan bir grup genç sinemacının başından geçenleri konu ediniyor.

 

C'mon C'mon, radyo programcısı ve belgeselci Johnny'nin, üzerinde çalıştığı proje gereği eyaletler arasında yaptığı seyahatler boyunca minik yeğenine bakmak zorunda kalması sonrası ikili arasında oluşan bağı konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.