Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.670 Gösterim
22 Nisan 2022 12:31
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, bildiği altın zulasının yerini göstermesi karşılığında Amerikan askerleri tarafından bulunduğu zor durumdan kurtarılan bir kadının hikâyesini anlatıyor.

 

Animasyon film Fireheart, babası gibi bir itfaiyeci olmanın hayalini kuran genç Georgia'nın bu hayallerinin peşinden gitmesini konu ediniyor.

 

Sundown, Acapulco güneşinin altındaki bir tatilin şiddetli bir trajediyle yarıda kesilmesini konu ediniyor.

 

Film, bir dans öğretmeni olan Hakan'ın, ailesinden miras kalan eski bir vazoda Marid kabilesinden bir cinin mühürlendiğini öğrenmesiyle gelişenleri anlatıyor.

 

Tayfun Pirselimoğlu imzalı Kerr, babasının cenazesi için köyde bir cinayete şahit olan Can'ın başından geçenleri anlatıyor.

 

Film, talepkâr annesini tatmin etmeye çalışmakla günlerini geçiren genç bir kızın, ormanda bulduğu garip bir yumurtayı saklayıp bakımını üstlenmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

The Northman, babası Kral Aurvandil'in amcası Fjölnir tarafından öldürülmesine şahit olan Viking prensi Amleth'in, alacağına ant içtiği intikam mücadelesini anlatıyor.

 

Film, bir yandan Şırnak'taki belediye seçimleri etrafında gelişen olayları anlatırken diğer yandan iki aşığın kavuşma çabasını anlatıyor.

 

Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, yanlışlıkla girdikleri ormandan çıkabilmek için Kraliçe Peri'yi kurtarmak durumunda kalan bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.