Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.992 Gösterim
1 Nisan 2022 09:14
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yabancı yedisi yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Anadolu Leoparı, uzun yıllardır Ankara'da hayvanat bahçesinin müdürlüğünü yapan Fikret'in, hayvanat bahçesinin özelleştirme furyasına kurban gitmemesi için verdiği çabayı anlatıyor.

 

Doru Macera Ormanı, Doru ve diğer sürü üyelerinin, bir hayvan sirkinin eline düşen Alaca'yı kurtarma çabalarını anlatıyor.

 

Film, gizemli bir topluluğa katılarak devlet adına gizli görevler üstlenen bir adamın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, büyük bir çabayla ulaştığı definenin cinler tarafından sahipli olması sonucunda çıkmaza giren Levent'in kendisini ve ailesini bu durumdan kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır.

 

Morbius, çizgi romanlarda Spider-Man evrenin karakterlerinden biri olan ve muzdarip olduğu kan hastalığına deva bulmaya çalışırken insanüstü-yarı vampir bir varlığa dönüşen bilim insanı Dr. Michael Morbius'un hikâyesini anlatıyor.

 

Film, dedelerinden kalma yazlıkta olan kız kardeşine ulaşamayınca onun yanına gitmeye karar veren Selin ile sevgilisi Barış'ın başlarından geçenleri konu ediniyor.

 

Osman Sekiz, agorafobiden muzdarip bir adamın beş fantastik canavar ile beraber eski bir köşkte yaşarken başına gelen olayları anlatıyor.

 

Ya Ben Ölürsem, yeni doğan çocuklarına otizm teşhisi konulması sonrası bir ailenin yaşadıklarını anlatıyor.

 

Prayers for the Stolen, annelerin kızlarını uyuşturucu baronlarından korumak için saçlarını kesip dişlerini boyayarak çirkinleştirmeye çalıştığı ve erkeklerin iş aramak için gidip bir daha asla dönmediği bir köydeki üç küçük kızın hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.