Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.969 Gösterim
28 Ocak 2022 08:25
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı altısı yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Anka, çocukluğunda ailesini bir kaza sonucu kaybeden Murat'ın, yıllar içerisinde bir yandan bu travmasıyla mücadele ederken bir yandan araba yarışlarında ismini duyurmasını konu ediniyor.

 

Boonie Bears: The Wild Life, Briar, Bramble ve Oduncu Vick'in yeni açılan Vahşi Hayat isimli macera parkında yaşadıkları serüvenleri anlatıyor.

 

Haruki Murakami’nin bir hikâyesinden sinemaya uyarlan Drive My Car, eşinin yasını tutan tiyatro yönetmeni Yusuke Kafuku ile davetli olduğu bir festival sürecinde kendisine eşlik eden 20 yaşındaki şoför Misaki'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, ruhani bir varlıkla olduğunu söyleyen ve sürekli gelinlik giyen bir kadını araştırmak için kadının köyüne giden bir ekibin başından geçenleri anlatıyor.

 

Film, arkadaşları Nizo ve Mıstık yüzünden kendisini olmadık işlerin içinde bulan Tevfik'in hikâyesini anlatıyor.

 

Film, bir bilim insanının yaşadığı dağ evinde başına gelen birtakım esrarengiz olayları konu ediniyor.

 

Patrick Ness'in Chaos Walking roman serisinin 2008'de yayımlanan ilk kitabı The Knife of Never Letting Go'dan uyarlanan Chaos Walking, kadınların tamamının öldüğü, erkeklerin ise birbirilerinin düşüncelerini Gürültü (Noise) adı verilen bir şekilde duyup görebildiği distopik bir dünyada, Violet adında gizemli bir genç kadının ortaya çıkmasıyla değişen dengeleri anlatıyor.

 

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2, Kaptan Pengu önderliğindeki grubun iklim değişikliği, doğal afetlerin artışı, kuraklık, doğal bitki örtüsünde olan kayıp, okyanus ve denizlerdeki yaşamı tehdit eden kirlilik gibi büyük sorunlara değinmesini odağına alıyor.

 

Film, altı ay boyunca bir köyde kalmak zorunda kalan bir popstarın, bu köyde başından geçen olayları konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.