Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.230 Gösterim
3 Aralık 2021 12:20
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı beşi yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Aykut Enişte 2, Gülşah ile evlenme arifesinde olan Aykut'un, ailenin eski eniştesinin ortaya çıkmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

 

Bağlılık Hasan, geçimini baba mirası meyve bahçesi ve tarlasından sağlayan Hasan'ın, tarlasının tam ortasına dikilmek istenen elektrik direğinden kurtulmaya çalışırken, Hac için Mekke'ye gidişi yaklaştıkça geçmişine ve kendi içine doğru bir arayışa çıkmasını konu ediniyor.

 

Clifford the Big Red Dog, genç Emily Elizabeth'in, yavruyken yolunun kesiştiği fakat erişkinliğinde bir deve dönüşen kırmızı köpek Clifford ile maceralarını anlatıyor.

 

Diyalog, bir filmde ilişkilerinin sonuna yaklaşmış bir çifti canlandıran oyuncuların, çekimler ilerledikçe yakınlaşmasını konu ediniyor.

 

20. yüzyılda hayali bir Fransız kasabasında geçen film, bölgenin popüler dergisi The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun'da yayımlanan farklı farklı hikâyeleri odağına alıyor.

 

Film, elini attığı her işten kovulan ve bu yönüyle adı çıkan Ömer'in hikâyesini anlatıyor.

 

Serkan Şengül, Kadir Çöpdemir, Ergül Miray Şahin gibi isimlerin yer aldığı film, 2019'da gösterime giren Kuklalı Köşk'ün devamını konu ediniyor.

 

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, tüm dünyaya yayılan bir vahşetin Raccoon City'de zincirlerinden koptuğu gece yaşananları konu ediniyor.

 

Cannes'dan Altın Palmiye ödülüyle dönen Julia Ducournau imzalı Titane, bir dansçı, 10 yıl sonra kayıp oğluna kavuşan bir baba ve civarda ortaya çıkan seri cinayetler etrafında gelişen olayları anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.