Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.789 Gösterim
5 Kasım 2021 13:45
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Eşanlamlılar’da Paris’te kendi kimliğiyle çatışan bir İsrailliyi anlatan Lapid, yine kendine dönerek bu kez Filistinli bir aktivistin hayat hikâyesini filme aktarmak isteyen ünlü bir yönetmeni anlatıyor.

 

Barış Sarhan'ın 2015 yapımı aynı isimli kısa filminden uzun metraja uyarladığı Cemil Şov, kendini bildiğinden beri oyuncu olmak isteyen Cemil'in, almayı çok arzuladığı bir kötü karakter rolünü alamamasının akabinde yaşadıklarını anlatıyor.

 

Cühenna, bir cadının ruhunun hapsedildiği söylenen köyde bir çiftin kaybolmasıyla bu vakayı araştırmaya koyulan Arifhan ve Can'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Nomadland ile En İyi Yönetmen Oscar ödülüne layık görülen Chloé Zhao'nun yönettiği Eternals, tarih boyunca insanlığı koruyup gelişiminde katkıları olan kadim ve olağanüstü güçlere sahip Eternalların hikâyesini anlatıyor.

 

Ömür Özdemir'in kendi hayat hikâyesinden uyarlanan film, askerliğin akabinde geçirdiği işsizlik döneminden sonra iş hayatında tutunma çalışan Ömür'ün bu süreçte başından geçenleri anlatıyor.

 

The Marksman, Arizona'nın Meksika sınırında bir çiftlik işleten Jim'in, kartelin Meksika'dan ABD'ye kadar peşine düştüğü genç bir çocuğu korumaya çalışmasını konu ediniyor.

 

Şeytanı Ararken, internette gördükleri bir köye şeytanı aramaya giden bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

 

I'm Your Man, kendi araştırmalarına devam edebilmek adına bir bilimsel deneye dahil olan bilim insanı Alma'nın, deney kapsamında kendisini mutlu etmek için tasarlanan insansı robot ile geçirdiği üç haftayı anlatıyor.

 

Film, alışılanın dışında bir tavuk olduğu için dışlanan Turu'nun, eski müzik öğretmeni Isabel ile olan maceralarını anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.