Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.385 Gösterim
17 Eylül 2021 13:15
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Ali Tanrıverdi'nin yönettiği Amacı Olmayan Grup, hayatta bir gayesi olmadan yaşayan Onur ile Sercan'ın, sosyal medya üzerinden açtıkları bir sayfayla değişen yaşamları konu ediniyor.

 

Azubel, paranormal olayların gerçekleştiği belirtilen bir eve hapsolan Serkan ve Ece'nin, yalnız olmadıkları bu evden çıkmaya çalışmalarını konu ediniyor.

 

The Father, yaşı ilerlemesi ve kızı Anne'nin ısrarlarına rağmen tek başına yaşamakta direnen Anthony'nin, yaşlanma, demans gibi deneyimleri tecrübe edişini çarpıcı bir şekilde ele alıyor.

 

Copshop, küçük bir kasabadaki polis merkezinde; profesyonel bir katil olan Bob Viddick, akıllı çaylak polis Valere Young, iki yüzlü bir dolandırıcı olan Teddy Murretto ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan psikopat tetikçi Anthony Lamb arasında yaşananları konu ediniyor.

 

Yunanistan yapımı Mila, gizemli bir amnezi salgının esir aldığı bir dünyada, geçmişini hatırlamayan insanlara destek programına dahil olan Aris'in hikâyesini anlatıyor.

 

Dark Web: Descent Into Hell, genç bir Youtuber'ın Dark Web'in derinliklerine erişmesi sonrası başından geçenleri konu ediniyor.

 

Kimetsu Orkestrası Konseri'nde, Tokyo Filarmonik Orkestrası'nın canlı müziklerine Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'dan görüntüler eşlik ediyor.

 

Escape Room: Tournament of Champions, kendilerini ölümcül bir labirentin içerisinde hapsedilmiş bir şekilde bulan altı kişinin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

 

İlk filmin merkezinde yer alan Tim ve Ted Templaton kardeşlerin birer yetişkin oldukları dönemi anlatan Patron Bebek 2: Aile Şirketi, yetişkin yaşamı sırasında birbirinden uzaklaşan iki kardeşi yeniden bir araya getiren olayları konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.