Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.536 Gösterim
10 Eylül 2021 10:10
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı beşi yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, yakın arkadaşı Mahmut ile birlikte kahvehane işleten Baturalp'ın mahallede bir silahlı çatışmaya denk gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Best Sellers, babasının butik yayınevini devralan Lucy'nin, zamanında yayınevine ün getirmiş olan ve şimdilerde inzivaya çekilmiş olan yazar Harris Shaw'un sözleşme gereği kendilerine bir kitap borcu olduğunu fark etmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

 

Matt Damon'ın başrolünde yer aldığı Stillwater, Marsilya'da okuyan kızı Allison'ın, işlemediğini iddia ettiği bir cinayetin zanlısı olarak tutuklanması sonucu kızını hapisten çıkarmak adına soluğu Fransa'da alan Bill isimli bir babanın hikâyesini anlatıyor.

 

Elli Kelimelik Mektuplar, 27 Mayıs darbesi sonrası Yassıada'ya gönderilen dönemin Bayındırlık Bakanı Ahmet Tevfik İleri'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Tunç Şahin'in yönettiği İnsanlar İkiye Ayrılır, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düş-e-medikleri borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikâyelerini anlatıyor.

 

Yann Gozlan'ın yönettiği Boîte Noire, yeni bir uçağın içerisinde yer aldığı ölümcül bir kazanın arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan genç ve yetenekli bir kara kutu analistinin hikâyesini anlatıyor.

 

Sir-Ayet: Ölü Doğan, beş yıl önce kaybettiği annesini sürekli rüyalarında görmeye başlayan ve anlam veremediği farklı olaylara da maruz kalan Hazal'ın, bu durumun üzerine gidip araştırmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

 

11 yaşındaki bir çocuğun hikâyesini anlatan Suveydâ'nın yönetmen koltuğunda Mesut Uçakan oturuyor.

 

Brandon Christensen'in yönettiği Z, 8 yaşındaki oğullarının hayali arkadaşı tarafından musallat olunan bir ailenin gerilim dolu hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.