Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.711 Gösterim
3 Eylül 2021 19:30
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Army of One, Özel Kuvvetler'de çalışan Brenner Baker'ın, kocasıyla yaptıkları kamp tatilinde tesadüfen kartelin gizli sığınağına denk gelmeleri sonucu yaşananları konu ediniyor.

 

Film, birincinin büyük ödülle eve döneceği ve ormanda gerçekleştirilen bir yarışmada olayların çığırından çıkmasını konu ediniyor.

 

Filmde, Madison şok edici cinayet görüleriyle paralize olmaktadır. Çektiği bu azap, uyanıkken gördüğü bu rüyaların gerçek cinayetlere ait olduğunu fark ettiğinde daha da korkunçlaşır.

 

2020 Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yapan The Killing of Two Lovers, ayrılmalarından sonra çocuklarının bu süreci iyi atlatması için uğraşan David ve Nikki'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Pixar'ın yapımı animasyon Luca, bir İtalyan sahil kasabasında, kendisine kıyasla daha maceracı olan arkadaşı Alberto'ya uyarak yaşadıkları denizden çıkıp insan hayatının renklerini keşfeden deniz canavarı Luca'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Sekiz, üzeri bir avukat aracılığıyla kapatılan ve bir sır olarak saklanan ölümlü bir kazanın sekiz yıl sonrasında, olaya dahil olan herkesin kendisini hedef tahtasında bulduğu bir gizem ve intikam hikâyesini anlatıyor.

 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, kişisel geçmişinde büyük yer tutan The Ten Rings örgütü ve onun lideri The Mandarin ile karşı karşıya gelen dövüş sanatlarında usta Shang-Chi'nin hikâyesini konu ediniyor.

 

Akan Satayev’in yönetmenliğini üstlendiği Tomris, 6. yüzyılda İskit-Saka İmparatorluğu'nun başına geçerek Türk tarihinin ilk kadın hükümdarı olan Tomris Hatun'un hayatını konu ediniyor.

 

Meander, uyandığında kendisini bir tüpün içerisinde bulan Lisa'nın, birçok tüpten oluşan bu labirentten kurtulma çabasını anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.