Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.247 Gösterim
13 Ağustos 2021 12:20
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Leyla Yılmaz imzalı Bilmemek, okulda sistematik bir zorbalığa maruz kalan Umut'un bir anda ortadan kaybolması sonrası annesi Selma ve babası Sinan'ın oğullarını arayışını konu ediniyor.

 

Devam filmi The Croods: A New Age, yaşamlarını sürdürmek için yeni bir yer arayışında olan Croodların, keşfettikleri yeni diyarda yaşayan yeni bir aile olan Üstünsoylar ile gelişen hikâyelerini anlatıyor.

 

2021 Oscar Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film kategorisinde adaylığa layık görülen The Man Who Sold His Skin, Avrupa'ya gidebilmek için sırtına bir sanat eseri olarak dövme yapılmasını kabul eden Sam Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tez çalışması için iki arkadaşıyla birlikte korkutucu olayların gerçekleştiği yerlere giden Ceyhun'un hikâyesini anlatıyor.

 

Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Free Guy, hayata fazlaca pozitif bakan banka memuru Guy'ın, rutin bir şekilde gerçekleşen banka soygunlarından biri esnasında, bir açık dünya video oyununda NPC (Oyuncular tarafından oynanmayan karakter) olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Sena Tuğçe Güner, emin Gümüşkaya, Naci Taşdöğen, Ömer Duran gibi isimlerin yer aldığı korku filmi Hanzap'ın yönetmen koltuğunda Oktay Ege Ergüven oturuyor.

 

Reis Çelik'in yönettiği film, iklim şartları nedeniyle ağaçların meyve vermediği ücra bir bölgede yaşayan çocuk ile öğretmeninin yolculuğunu konu ediniyor.

 

Long Story Short, evlendiğinin ertesi günü uyandığında, her geçen birkaç dakikada bir yıl atladığını fark eden Teddy'nin kaçırdığı zamanı geri almaya çalışmasını konu ediniyor.

 

M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği Old, tropik bir tatil yapan ve tenha olduğunu düşünerek gittikleri plajın bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu ve tüm hayatlarını bir güne indirgediğini fark eden bir aileyi konu alıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.