Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.709 Gösterim
13 Eylül 2019 15:17
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda yedisi yabancı, ikisi yerli olmak üzere toplamda dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Animasyon dizisi Benjamin the Elephant, sevecen ve iyi kalpli fil Benjamin ile en yakın arkadaşı Otto'nun hikâyesini anlatıyor.

Diane Kruger'in başrolünde yer aldığı The Operative, kimliği açığa çıkmış bir ajan olan Rachel'ın, kendisini içerisinde bulduğu son bir görevi anlatıyor.

Mike Gan'in yazıp yönettiği Burn, çevresi tarafından çok ilgi görmeyen Melinda'nın, çalıştığı benzin istasyonunda gerçekleşen bir soygun girişimi sonrası aldığı inisiyatifle gelişen olayları konu ediniyor.

Onur Aldoğan'ın yönettiği Cin Azabı, kocasının işinden ötürü hamileliğinin son safhasında eşinin annesiyle birlikte tenha bir köyde yalnız başına kalan Zeynep'in cinlerle imtihanını anlatıyor.

Benedict Cumberbatch'in Thomas Edison'a, Michael Shannon'ın George Westinghouse'a ve Nicholas Hoult'un Nikola Tesla'ya hayat verdiği The Current War, 1880'lerde Amerika'da elektriğin yaygın dağıtımı için doğru akımı (DC) uygulamak isteyen Thomas Edison ile Avrupa'da denediği alternatif akımı (AC) Amerika'ya da getirmek isteyen George Westinghouse arasındaki "akım savaşları"nı ve günümüzde bile bir tartışma konusu olarak popülerliğini koruyan Edison-Tesla mücadelesini konu ediniyor.

Nadav Lapid'in senaryosunu yazıp yönettiği Synonymes, bir türlü kendini ait hissetmediği İsrail'den yaşamayı çok istediği Paris'e gitmenin yolunu bulan Yoav'un hikâyesini ele alıyor.

Dünya prömiyeri 69. Berlin Film Festivali'nde gerçekleşen Kız Kardeşler, annelerinin vefatından sonra besleme olarak verilen farklı yaşlardaki üç kız kardeş Reyhan, Nurhan ve Havva'nın, köylerine geri dönmeleri sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

Juliane Block'un yönettiği 3 Lives, kendisini kaçıranlardan kurtulmasına yardım eden insanlardan birinin 15 yıl önce kendisine saldırıda bulunan kişi olduğunu fark eden Emma'nın hikâyesini anlatıyor.

Funny Pets 2, evdeki insanların gitmesiyle kendi hayatlarını yaşayan bir grup evcil hayvanın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.