Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.884 Gösterim
26 Temmuz 2019 11:35
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının son hafta sonunda yedisi yabancı, iki yerli olmak üzere toplamda dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Battal Karslıoğlu'nun yönettiği Cin "Aşk Büyüsü"; Musa'nın, Esra'nın sevgisini kazanmak için yaptırdığı aşk büyüsünün felakete yol açan sonuçlarını anlatıyor.

Vecihi Ener'in yönetmenliğini üstlendiği Gaip, ıssız bir ormanda gelişen olayları konu ediniyor.

43. Toronto Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan The Hummingbird Project filminde Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård ve Salma Hayek başrolleri paylaşıyor.

Louisa Warren yönetmenliğindeki Curse of the Scarecrow, çocukluğunda ebeveynlerinin sonrasında ise kardeşinin intiharının sır perdesini aralamak isteyen June'un intikam arayışındaki Korkuluk ile yüzleşmesini konu ediniyor.

Julien Leclercq'in yönettiği The Bouncer, gece kulüplerinde çalışarak sekiz yaşındaki kızı Sarah'yı büyütmeye çalışan Lukas'ın, kendisini bir anda kızının hayatını da tehdit eden olaylar içerisinde bulmasını konu ediniyor.

Jason J. Lewis'in yönettiği Little Hero, kötü Asura'nın taşa çevirdiği insanlar arasında yer alan babasını kurtarmak için bir maceraya atılan genç Bayu'nun hikâyesini anlatıyor.

Hereditary ile tanınan Ari Aster'in yazıp yönettiği Midsommar, İsveç'te izole bir kasabada yaz gün dönümünün belli ritüellerle kutlandığı Midsommar etkinliklerine katılan genç bir çiftin iyice sarpa saran hikâyesini konu ediniyor.

James Snider'ın yönettiği Feather Friends, kasabanın revaçta olan Tüy Kulübüne kabul edilen yavru kuşlar Mooky ile Kooky'nin serüvenlerini anlatıyor.

Icíar Bollaín yönetmenliğindeki Yuli, Kübalı ünlü dansçı Carlos Acosta’nın hayatını aktarırken, bir yanıyla da hiç istekli olmayan bir çocuğun dansçı oluş hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.