Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.332 Gösterim
31 Mayıs 2019 14:12
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda beşi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Hasan Gökalp'in yönetmenliğini üstlendiği Astral Seyahat; Çiğdem, Ece ve Aslı isimli üç arkadaşın astral seyahatini anlatıyor.

Frank Oz'un 1988 yapımlı Dirty Rotten Scoundrels filminin bu kez iki kadın karakter çevresinde gelişen yeniden çevrimi The Hustle, biri yüksek sosyeteden diğeri ise alt tabakadan iki meteliksiz dolandırıcının kendilerine yanlış yapan erkekleri alaşağı etmek için omuz omuza mücadele edişini konu ediniyor.

İlk filmde çekingen ve çevresiyle ilişki kuramayan, sosyal medya paylaşımlarıyla hayatının nasıl değiştiğini seyirciye gösteren Enes Batur'un bu devam filminde yönetmen koltuğuna bu kez Doğa Can Anafarta oturuyor.

Godzilla: King of the Monsters, kıyametin eşiğindeki yeryüzünde Godzilla ile titanlar olarak adlandırılan kadim yaratıklar Mothra, Rodan ve King Ghidorah'ın mücadelesini ele alıyor.

Osman Nail Doğan'ın yönettiği Güvercin Hırsızları, tek uğraşı güvercin yetiştirmek ve gerektiğinde başkalarının güvercinlerini çalmak olan genç Mahmut'un, tesadüf eseri sekiz yaşındaki İsmail'le tanıştıktan sonra farklı bir yöne evrilen hayatını anlatıyor.

Mesut Çetin'in yönettiği Kral Midas'ın Hazinesi, bir köyde ava çıkan bir grup arkadaşın tesadüfen bir madalyon keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

The Help filminde birlikte çalışan yönetmen Tate Taylor ile bu filmdeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen Octavia Spencer'ın yeniden bir araya geldiği Ma, bir grup gencin kasabada yalnız bir biçimde yaşayan Sue Ann'le arkadaş olmaları sonucu gelişen gerilimli olayları konu ediniyor.

Su Baloğlu ve Merve Bozcu'nun yönettiği Onun Filmi, on dört yönetmen kadının Türkiye sinemasında kadın sinemacı olmayı, kadın olmayı, çalışan kadın olmayı anlattıkları bir dünyanın hikâyesini konu ediniyor.

Rusya yapımı animasyon film Kikoriki: Deja Vu, zamanda yolculuk sırasında serüvenden serüvene atılan Krash ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.