Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.486 Gösterim
17 Mayıs 2019 11:10
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda üçü yerli, altısı yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı aksiyon serisinin üçüncü filmi olan John Wick: Chapter 3 - Parabellum, ikinci filmin sonu itibarıyla ölüsüne $14 milyon değer biçilen ve The High Table üyesi birini cinayete kapalı sınırlar içerisinde öldürdüğü için gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick'in dünyanın bütün suikastçıları peşindeyken New York'tan çıkmaya çalışmasını konu ediniyor.

Manuel J. Garcia'nın yönettiği animasyon Bikes, dağ bisikleti Spidi ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ına layık görülen 2015 yapımlı Son of Saul'un ardından László Nemes, I. Dünya Savaşı öncesinde Budapeşte'de geçen yeni filmi Sunset'te, genç bir kızın güçlü ve korkusuz bir kadına dönüşmesini kesitler halinde beyaz perdeye taşıyor.

Melih Cevdet Anday'ın aynı isimli eserinden uyarlanan İçerdekiler, darbe döneminde gözaltına alınan ve siyasi şube başkomseri tarafından 185 gün sorgulanan bir öğretmenin psikolojik savaşını konu ediniyor.

Hakan Haksun'un yönettiği Kim Daha Mutlu?, bir düğünü ve sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

Door in the Woods, ormana yaptıkları gezi sırasında gizemli bir kapı keşfeden ailenin başından geçenleri anlatıyor.

Anne Fontaine'in yönettiği Pure As Snow, genç Claire ve üvey annesi Maud üzerinden klasik masal anlatılarını günümüze uyarlayan bir hikâyeyi odağına alıyor.

Yüksel Torun'un yönetmenliğini üstlendiği Ne Olur Gitme, eski bir kiralık katil olan Kudret'in geçmişiyle yüzleşmesini konu ediniyor.

Kelly Asbury'nin yönettiği animasyon Uglydolls, kendi gariplikleriyle mutlu mesut bir şekilde yaşadıkları Uglyville'den "mükemmel" oyuncakların olduğu yeni bir kasabaya yolculuğa çıkan Moxi ve oyuncak arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.