Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.815 Gösterim
29 Mart 2019 12:30
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Mart ayının son hafta sonunda ikisi yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Ünlü yazar Nick Hornby'nin 2009 yılında yayımlanan aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan Juliet, Naked, bir zamanlar birbirilerine aşık olan Annie ve Duncan çifti ile bir dönem müzik kariyerinde önemli bir yere gelmiş Tucker Crowe'un hikâyesini anlatıyor.

Mehrdad Ghaffarzadeh'in yönetmenliğindeki Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, yardımsever Emre’nin, en yakın arkadaşı Hakan tarafından düzenlenen bir planla hayatının bambaşka bir yola girmesini anlatıyor.

Mel Gibson'ın başrolünde yer aldığı The Professor and the Madman, 19. yüzyılda Oxford İngilizce Sözlüğü'nün on bin kelimelik ilk baskını hazırlamaya koyulan James Murray'nin hikâyesini anlatıyor.

James Snider'ın yönettiği animasyon, Jumbo isimli bir filin ve ona yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Donovan Marsh'ın yönetmen koltuğuna oturduğu aksiyon ve gerilim türündeki Hunter Killer'ın başrolünde Gerard Butler yer alıyor.

Thomas Vinterberg yönetmenliğindeki Kursk, 2000 yılında yüzü aşkın mürettebatın ölümüyle sonuçlanan Kursk denizaltı faciasının hikâyesini konu ediniyor.

Paolo Sorrentino'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Loro, skandallarıyla anılan İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi’nin hayatına göz atıyor.

Sevimli Ejderha Kokonat'ın maceralarının devam ettiği bu yeni filmde; Kokonat, su ejderhalarıyla tanışıyor.

Kadir Genç'in yönettiği korku filmi Şeytan Oyunu'nun başrollerinde Burak Ergün, Neslişah Ertürk, Demet Karadayı gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.