Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.138 Gösterim
17 Ağustos 2018 14:15
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film gösterime giriyor.


Çılgın Sedat'ın başrolünde olduğu Benim Adım Osssman, bir köşe yazarı olmak adına çıktığı yolculukta gazete dağıtıcısı olarak çalışan Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'un yanına gelmesiyle değişen hayatını konu ediniyor.

Jack London'ın 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon filmde, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların acımasız dünyalarına eleştirel bir bakış atıyor.

Mümtaz Yıldırımlar'ın yönettiği My Guardian Angel, ikiz kız kardeşi Angel'ın vefatı sonrası birçok farklı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalan Hannah'nın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen Anthony Byrne ve Natalie Dormer'ın beraber kaleme aldığı, Dormer'ın başrolünü de üstlendiği In Darkness, görme engelli bir piyanist olan Sofia'nın hayatındaki dengelerin aniden yerle bir olacağı bir hikâyeyi temel alıyor.

Yorgos Lanthimos'un ismini duyuran yapım Köpek Dişi'nde; Yunan bir çift, üç çocuklarıyla birlikte bir şehrin çeperlerinde hayatını sürdürmektedir. Çocuklar, tüm eğitimlerini evde alırken, dış dünya ile hiçbir şekilde temas kuramazlar. Babaların hayatları boyunca tekrar ettiği gibi, çocukların dışarı güvenle çıkabilmelerinin tek şartı "köpek dişlerinin" düşmesidir.

Hayal Aslanzade'nin yönetmenliğindeki Milyonluk Kuş, şoför olan Hakkı'nın atıldığı macerayı konu ediniyor.

Salman Khan'ın başrolünde yer aldığı Bajrangi Bhaijaan, tedavisi için annesiyle çıktığı yolculuk sırasında kaybolan konuşma engelli beş yaşındaki Shahida ile iyi kalpli biri olan Bajrangi'nin yollarının kesişmesinin akabinde ikilinin Shahida'yı yuvasına kavuşturmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Alper Mestçi'nin yazıp yönettiği Siccin 5, üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabusların, geçmişte yapılan tek bir ayinde kesişmesini anlatıyor.

Yarım ile Yamalak, iki yakın arkadaş olan Hayri ve Erol'un absürt maceralarını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.