Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.770 Gösterim
10 Ağustos 2018 09:45
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film gösterime giriyor.


Mila Kunis ve Kate McKinnon'ın başrolleri paylaştığı The Spy Who Dumped Me, iki en yakın arkadaştan birinin, kendisini terk eden sevgilisinin ajan olduğunu keşfetmesiyle ikilinin içine atıldıkları macerayı konu ediniyor.

Brad Baruh yönetmenliğindeki Dead Night, Casey Pollack'ın hikâyesini iki farklı perspektiften yansıtarak ele alıyor.

Dany Boon'un yönettiği ve başrolünü paylaştığı Çılgın Baskın, tehlikeli operasyonlarda görev alan bir özel time girmeye çalışan Johanna'nın hikâyesini anlatıyor.

Under Electric Clouds'un yönetmeni Alexey German Jr., dünya prömiyerini Berlin'de yapan yeni filmi Dovlatov'da, Sergei Dovlatov'un hayatından altı günü anlatıyor ve bu hikâye üzerinden dönemin entelektüel çevresi ve onların Brejnev zamanı Sovyetler Birliği'yle ilişkisinin de portresini sunuyor.

Scott Speer'in yönettiği Durumunu Güncelle, telefonuna yüklediği uygulamada paylaştığı tüm gönderilerin gerçeğe dönüştüğünü fark eden Kyle'ın hikâyesini anlatıyor.

Can Evrenol yönetmenliğindeki Housewife; kız kardeşi ve babası, annesi tarafından öldürülen Holly'nin bir yandan annesini bu feci eyleme iten nedenleri araştırırken bir yandan da kendi hayatının anlamını çözmeye çalışmasını konu ediniyor.

Amerikan bağımsız sinemasının öncülerinden Jim Jarmusch'un dördüncü uzun metrajı, 1989 yapımlı Gizem Treni; aynı zaman diliminde geçen üç farklı hikâyenin anlatıldığı antolojik bir film olma özelliğini taşırken, dönemin ruhunu da yakın mercek altında gözler önüne seriyor.

Steve Alten'ın bilim-kurgu ve korku özelliklerini taşıyan aynı adlı roman serisinden sinemaya uyarlanan The Meg'in yönetmen koltuğunda Phenomenon filmi ve National Treasure serisiyle yakından tanıdığımız Jon Turteltaub oturuyor.

Adem Uğur'un yönettiği Sera, bir süredir kabuslarla boğuşan doktor Oğuz'un, psikiyatri bölümünde yatan Sera ile tanışmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.