Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.980 Gösterim
20 Temmuz 2018 13:35
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film gösterime giriyor.


Ferit Karahan ile Gülistan Acet'in yönetmenliğini üstlendiği Eski Köye Yeni Adet, 90'ların başında köye bir sağlık ekibinin gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Ebubekir Uyğur ve Ercüment Kolay'ın yazıp yönettiği Fenomen, sosyal hayattan izole bir biçimde yaşamakta olan İzzet'in sanal dünyada popülerleşmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Gerard McMurray'ın yönetmen koltuğunda oturduğu İlk Arınma Gecesi; Amerika'da, bir deney olarak başlayıp her yıl 12 saat kanunsuzluğun yükselişine dönüşen hareketin hikâyesini anlatıyor. Serinin dördüncü filmi böylelikle Purge külliyatının başlangıcını gözler önüne sermiş oluyor.

Blue is the Warmest Colour'ın yönetmeni Abdellatif Kechiche tarafından François Bégaudeau'ın romanından uyarlanan Kısmet, Sevgilim: İlk Şarkı, yaz tatili boyunca Amin adında genç bir senaristi izliyor.

Torsten Künstler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kod Adı: Sosisli, Theo ve Luke adlı iki polis memurunun atıldığı zorlu macerayı konu ediniyor.

Stu Stone'un yönettiği Scarecrows, bir göle doğru çıktıkları yolculuklarında bir mısır tarlasından geçmek durumunda kalan bir grup gencin hikâyesini ele alıyor.

ABBA'nın popüler şarkılarının yer aldığı bir müzikal olan Mamma Mia!'nın devam filmi Mamma Mia! Here We Go Again, ilk filmde Meryl Streep'in canlandırdığı Donna'nın geçmişiyle, şimdiki zamanda Sophie'nin hikâyesini paralel bir şekilde anlatıyor.

Virginia Vallejo'nun Loving Pablo, Hating Escobar kitabından, Fernando León de Aranoa'nın sinemaya uyarladığı Pablo Escobar'ı Sevmek; gazeteci Virginia Vallejo'nun, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'la olan romantik ilişkisini konu ediniyor.

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı Sibirya, piyasada nadir rastlanan elmaslarını satmak için Rusya'ya giden tüccar Lucas'ın, satmaya çalıştığı elmaslar ve ortağının kaybolmasıyla kendini içerisinde bulduğu kedi fare oyununu anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.