Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

3.768 Gösterim
6 Nisan 2018 11:15
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Nisan ayının ilk hafta sonunda beşi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film gösterime giriyor. Gaziantep'te 5 salonda sınırlı gösterime giren ve 45 günde 77.951 seyirci tarafından izlenen Antep Fıstığı filmi de bugün itibarıyla geniş dağıtıma çıktı.


Atalay Taşdiken ve Hacı Mehmet Duranoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği belgesel Bırakın Çocuk Oynasın, 1890'larda geliştirilen ve 20. yüzyılın sanat anlayışını önemli ölçüde dönüştüren sinema teknolojisinin Osmanlı coğrafyasında yaygınlaşması sürecine odaklanıyor.

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Can Feda, operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timinin hikâyesini ele alıyor.

Haluk Bilginer'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı Eski Kocam(ız), iş hayatında hızla yükselen Jade'in, bir anda kayıplara karışan kocası Nick'in eski eşi Maria ile birlikte yaşamak zorunda kalması sonucu gelişen olayları anlatıyor.

Asuman Dabak ve Yosi Mizrahi'nin başrolünde yer aldığı, Raşit Çelikezer'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi Eyvah Karım, karısının tatile gitmesini fırsat bilip çapkınlığa kalkışan bir kocanın başından geçenleri anlatıyor.

Cal Brunker'ın yönettiği animasyon Fındık İşi 2, Sincap Surly ve arkadaşlarının lunaparka dönüştürülmek istenen yaşadıkları parkı koruma mücadelelerini konu ediniyor.

George Mackay, Charlie Heaton ve Anya Taylor-Joy gibi genç oyuncuların başrolünde yer aldığı Marrowbone, ayrı ayrı yetimhanelere gönderilmemek için annelerinin ölümünü herkesten saklayan Jack, Billy, Jane ve Sam isimli kardeşlerin hikâyesini anlatıyor.

Bülent Pelit'in yönettiği, Peker Açıkalın ve Ivana Sert'in başrollerinde yer aldığı Karımı Gördünüz mü?, tatile gittikleri tesislerde eşi Makbule'yi kaybeden Hakkı'nın hikâyesini anlatıyor.

Gerçek bir hikâyeden beyaz perdeye uyarlanan Kızım ve Ben, eşinin evini terk etmesinden sonra hayatın tüm zorluğunu kızıyla beraber göğüsleyen özel harekât polisi bir babanın, yıllar sonra dönüp gelen eşiyle hayatında yeni ve zorlu bir dönemin kapısını aralamasını konu ediniyor.

Norveç yapımı animasyon film Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı, komşu köy ile düzenlenene geleneksel peynir yarışını kazanmak için kolları sıvayan Louis ve Luca'nın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.