Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

4.533 Gösterim
23 Mart 2018 13:41
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda vizyonu yerli filmler domine ediyor. Altısı yerli, üçü yabancı olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


2017 yılında gösterime giren ilk filmde olduğu gibi Erhan Baytimur'un yönetmenliğini üstlendiği Bordo Bereliler 2: Afrin, sınır operasyonlarını sürdüren bordo bereli ekibinin hikâyelerini anlatmaya devam ediyor.

Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı Çocuklar Sana Emanet, trafik kazası geçiren iç mimar Kerem'in esrarengiz bir kasabada, şifacı bir kadın ve kasaba sakinlerinin yardımıyla yaşadığı dönüşüm sürecini konu ediniyor.

Gerçek hikâyelerden uyarlandığı söylenen absürt skeçlerin yer aldığı Gerçek Kesit televizyon programının sinema macerası Gerçek Kesit: Manyak, gerçekle bağını iyice koparan ve ölmüş olan annesiyle yaşamaya devam eden Rıza'nın hikâyesini anlatıyor.

Emre Erdoğdu'nun yazıp yönettiği Kar, yirmi yaşına gelmesine rağmen henüz bitiremediği liseye devam etmeye çalışan; kavga, vukuat ve uyuşturucu üçgeninde bir hayat yaşayan Müzeyyen'in, sadece varlığından haberi olduğu kardeşinin çıkıp gelmesiyle değişen yaşamını konu ediniyor.

Animasyon film Kayıp Prenses, bir büyücünün kaçırdığı Prenses Mila ile kaçırılan aşkını bulmaya çalışan ressam Ruslan'ın hikâyesini anlatıyor.

Erkan Tunç'un yazıp yönettiği Martı, küçük bir tavuk çiftliğinde bakıcı olarak çalışan Yakup ile eşi Mediha'nın, çiftliğe Rıza ve karısı Nurgül'ün gelmesiyle değişen hayatlarını anlatıyor.

John Boyega'nın başrolünde yer aldığı devam filmi Pasifik Savaşı: İsyan, dünyayı yıkıma uğratan canavarlara karşı mücadeleyi sürdüren Jaeger pilotu Jake'in hikâyesini anlatıyor.

Xavier Legrand'ın yazıp yönettiği Custody, ebeveynlerinin birbirine ağır ithamlarda bulundukları boşanma sürecinden psikolojik olarak en az hasarla kurtulmayı uman Julien'in gözünden bu süreci anlatıyor.

Sedat Yetkin'in yönettiği Zat-ı Mahfuz, Bitlis'te yaşamış ve hikâyeleri günümüze kadar ulaşmış dinî şahsiyetlerin yaşamlarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.