Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

3.591 Gösterim
29 Eylül 2017 11:45
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Eylül ayının son hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film gösterime giriyor.


Darren Aronofsky'nin yeni filmi anne!; mutlu mesut, sakin bir hayat geçiren bir çiftin, evlerine gelen bir grup davetsiz misafirle birlikte yokuşa sürülen ilişkilerinin anlatıldığı psikolojik gerilim. Jennifer Lawrence'ın başrolünde yer aldığı film, Venedik ve Toronto gibi festivallerde hem alkışlar hem de yuhalamalarla karşılanmıştı.

Rupert Grint ve Ron Perlman gibi isimlerin yer aldığı Ay'ın Sırrı, yılların eskitemediği "Ay'a gerçekten gidilmedi" komplo teorisinden yola çıkıp, bir ajanın sahte Ay görüntülerini çekmesi için ünlü yönetmen Stanley Kubrick'i aramasını anlatıyor.

Yönetmen Yunus Ozan Korkut çektiği filmi Benim Varoş Hikayem'de Adana'da büyüdüğü sokakları; komşuları, arkadaşları ve akrabalarını kameranın odağına alarak kaydediyor.

İlker Savaşkurt'un yönettiği Damat Koğuşu, tecavüz suçlularının bulunduğu koğuşa yeni getirilen Yusuf'un hikâyesi üzerinden cezaevlerindeki yasa dışı adalet sağlama düzenini irdeliyor.

Tolga Baş'ın yönetmenliğini üstlendiği Firardayız, sevip saygı duydukları Piri Baba'larına yardım etmek amacıyla hapishaneden kaçan Ekrem, Salim ve Nuri üçlüsünün hikâyesini anlatıyor.

Kurtlar Vadisi serisinin dördüncü filmi Vatan, 15 Temmuz darbe girişimi gecesini Polat Alemdar'ın gözünden anlatıyor.

Bir seriye dönüşen Lego filmlerinin yenisi Lego Ninjago Filmi, Ninjago'yu ele geçirmeye çalışan Garmadon'a karşı koymaya çalışan Yeşil Ninja ve arkadaşlarının mücadelesini ele alıyor.

Dario Argento'nun yönettiği Suspiria, gösterime girişinin 40. yılına özel 35mm negatifinden restore edilmiş sansürsüz görüntü ve ses kopyasıyla yeniden seyirciyle buluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.