Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

3.824 Gösterim
1 Eylül 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Eylül ayının ilk hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film gösterime giriyor.


Pedro Almodovar'ın, kendisine Cannes'da En İyi Yönetmen ödülünü getiren ve Yabancı Dilde En İyi Film Oscarını kazanan başyapıtı Annem Hakkında Her Şey, 'Başka Sinema Klasikler' kapsamında yeniden seyirciyle buluşuyor.

Bektaş Erdoğan ile İrem Derici'nin başrollerinde yer aldığı Bekar Bekir, hayatının aşkını aramakta olan Bekir'in hikâyesini anlatıyor.

Şahin Irmak, Eda Ece, Cengiz Bozkurt ve Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı Deli Dumrul filmi, Deli Dumrul'un bilinen hikâyesini mizahi yönden ele alıyor.

Miguel Angel Vivas'ın yönettiği İçerdeki Şeytan, hamileliğinin son dönemlerine girmiş olan bir anne adayının, henüz doğmamış çocuğunu ele geçirmek isteyen bir kadının ortaya çıkmak istemesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Bruce Willis'in başrolü Hayden Christensen ile paylaştığı First Kill, bir banka soygunu sonrası rehin alınan oğlunu kurtarmak için mücadele eden bir adamın hikâyesini anlatıyor.

Dizi olarak ekranlara gelmeden önce Inhumans, ilk iki bölümüyle IMAX olarak sinema salonlarında seyirciyle buluşuyor.

Alper Mestçi'nin yazıp yönettiği Siccin 4, yaşadıkları maddi sorunlar sebebiyle babaanne Saadet'in yanına taşınan Yılmaz Ailesi'nin yaşadıklarını anlatıyor.

Noomi Rapace'in başrolünde yer aldığı Yedinci Hayat, insanların sadece tek bir çocuğa sahip olabildiği distopik bir gelecekte, yedi kız kardeşin mücadelesi anlatılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.