Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

3.852 Gösterim
4 Ağustos 2017 13:07
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Ağustos ayının ilk hafta sonunda ikisi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film gösterime girdi.


Halle Berry'nin başrolünde yer aldığı Kidnap, beraber gittikleri parkta oğlunun kaçırılmasıyla kişisel bir mücadeleye girişen bir anneyi konu ediniyor.

Animasyon yapım Balerin ve Afacan Mucit, hayallerini gerçekleştirmek için yetimhâneden kaçan iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Francesco Amato'nun yönettiği Bırak Kendini, eski eşi Giovanna ile aynı apartmanda yaşayan Elia'nın, ufak bir kazanın ertesinde değişmeye başlayan hayatını konu ediniyor.

Halil Söyletmez'in sosyal medyada yarattığı karakter Cumali Ceber'in sinema macerası Cumali Ceber: Allah Seni Alsın, emekliliğine bir gün kala işinden olan Cumali'nin hikâyesini anlatıyor.

Johannes Roberts'ın yönetmenliğini üstlendiği Denizde Dehşet, Meksika'da kafes dalışı yapan iki kız kardeşin, kafesin halatının kopmasıyla okyanusun derinliklerinde yaşadıkları korku dolu anları anlatıyor.

Fatih Gürler ve Ramazan Özer'in yönettiği İki, şehir dışında yaşayan bir anne ve kızın, kendilerini içerisinde buldukları tekinsiz olayları konu ediniyor.

Marion Cotillard, Mathieu Amalric ve Charlotte Gainsbourg gibi isimlerin başrolünde yer aldığı İsmail'in Hayaletleri, yeni senaryosunu bitirmeye çalışan İsmail ile birlikte yaşadığı Sylvia'nın hayatına Carlotta'nın girmesiyle yaşananları konu ediniyor.

Nikolaj Arcel'in yönetmenliğini yaptığı Kara Kule, son silahşör Roland'ın Kara Kule'ye ulaşma yolculuğunda ilk hedefi olan Siyahlı Adam'ı yakalama çabasını konu edinecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.