Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

2.860 Gösterim
7 Temmuz 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda ikisi yerli, altısı yabancı yapım olmak üzere toplam sekiz yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Susan Sarandon, Naomi Watts ve Elle Fanning'i bir araya getiren 3 Nesil, çok önemli bir karar aşamasındaki bir ailenin hem duygusal hem eğlenceli hikayesine odaklanıyor.

Douglas Smith ve Lucien Laviscount'un başrolünde yer aldığı korku türündeki The Bye Bye Man, tatile çıkan bir grup gencin şeytani bir ruh olan Bye Bye Man'le mücadelesini anlatıyor.

Can Soysal'ın yönettiği Doru, Nevşehir ve Kayseri illeri arasında Erciyes dağı eteklerinde bulunan, Türk yabani atlarını konu alan bir animasyon.

Ali Kemal Çınar'ın yönetip başrolüne hayat verdiği Gênco, kendisine verilen sınırlı güçlerle insanlara yardım etmeye çalışan bir Kürt süper kahramanın hikâyesini anlatıyor.

Brezilyalı yönetmen Sérgio Machado'nun yönettiği The Violin Teacher, umudun ve sevginin gücüne inanan amatör bir orkestranın nelere kadir olabileceğini anlatıyor.

Armie Hammer'ın başrolünde yer aldığı Mine, Kuzey Afrika'da Amerikan Deniz Kuvvetleri'ne bağlı bir keskin nişancı olan Mike'ın, başarısız bir görev sonrası kaçarken mayına bastığını anlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk solo filmi olacak olan Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming), dünyayı kurtarma ile öğrencilik arasında gidip gelen Peter Parker'ın Vulture'ı alt etme çabasını anlatıyor.

Aaron Woodley'nin yönettiği Spark: Bir Uzay Macerası, gezegenlerini General Zhong'un elinden kurtarmaya çalışan Spark ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.