Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

4.161 Gösterim
17 Mart 2017 11:20
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda ikisi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Kleber Mendonça Filho'nun Cannes Film Festivali'nde yarışan filmi Aquarius, altmışında yaşamdan vazgeçmemiş olan Clara ve onun yaşadığı muhit üzerinden toplumun fotoğrafını çekiyor.

Lauren Oliver'ın eserinden sinemaya uyarlanan Ben Ölmeden Önce, kendi ölümüyle sonuçlanan günü tekrar tekrar yaşamak durumunda kalan Sam'in hikâyesini ele alıyor.

Peter Chelsom'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu The Space Between Us, Mars'ta doğan ilk insan Gardner'ın Dünya'ya yolculuğunu anlatıyor.

Disney'in klasik animasyonları canlı çekim olarak uyarladığı serisine yeni katılan Güzel ve Çirkin, herkesçe bilinen hikâyesine modern bir bakış atıyor. Filmin başrolünde ise ünlü oyuncu Emma Watson yer alıyor.

Studio Ghibli'den Isao Takahata'nın da yapımcıları arasında bulunduğu Kırmızı Kaplumbağa'da, denizde geçirdiği kaza sonucu kendisini kaplumbağaların, yengeçlerin ve kuşların yaşadığı ıssız bir adada bulan bir adamın hikâyesi anlatılıyor.

Serdar Bardakçı'nın yönetmenliğini üstlendiği Kuyu, babasını kaybeden küçük Ömer'in gizemli bir hikâyeye adım atmasını anlatıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın ünlü oyunu Haybeden Gerçeküstü Aşk'tan sinemaya uyarladığı Tatlım Tatlım, aynı partide tanışan dört çiftin hikâyesini anlatıyor.

Gore Verbinski'nin yönetmenliğini üstlendiği Yaşam Kürü, İsviçre Alplerindeki bir iyileştirme merkezinde gerçekleşen gizemli olayları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.