Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

4.205 Gösterim
3 Şubat 2017 13:54
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Şubat ayının ilk hafta sonunda zengin bir program bizi bekliyor. Birbirinden farklı türlerde 8 yeni film bu hafta sonunda gösterimde olacak.


Matthew McConaughey'nin başrolünde yer aldığı Gold, Endonezya ormanlarında altın arayışına giren bir grup hırslı girişimciyi odağına alıyor.

Grafi2000'nin kurucusu Varol Yaşaroğlu'nun oluşturduğu televizyon dizisinden sinemaya uyarlanan Fırıldak Ailesi, Orta Dünya temalı macerasıyla seyirciyle buluşacak.

Oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik kariyeriyle de sükse yapan Ben Affleck'in senaryosuna imza atıp yönetmen koltuğunda oturduğu Gecenin Kanunu, aykırı bir gangster olan Joe Coughlin'in hikâyesini anlatıyor.

Japonya'da fenomen hâline gelen ve sonrasında kaçınılmaz olarak Hollywood'a uyarlanan Halka serisi, üçüncü filmiyle yeniden salonlara konuk olmaya hazırlanıyor. Halka 3, Samara'nın günümüzde geçen bir hikâyesini anlatıyor.

Saroo Brierley ve Larry Buttrose'un kitabından sinemaya uyarlanan Lion, beş yaşında kaybolduktan sonra evlatlık verilen, yıllar sonra ise gerçek ailesini bulmak için arayışa geçen Saroo Vrierley'nin gerçek hikâyesini ele alıyor. Film, Akademi Ödülleri'nde altı adaylık birden kazandı.

Cannes Film Festivali tarihinin en iyi eleştiri alan filmlerinden biri olan, Maren Ade'nin yazıp yönettiği Toni Erdmann, hayatı tiye almayı tek gayesi hâline getirmiş, uçarı bir babanın beyaz yaka çalışanı kızıyla buzları eritme çabasını anlatıyor. Toni Erdmann, Oscarlarda Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde yarışacak.

Animasyon film Tüylü Kaçak, tatile giden ailenin geçici bir süre barınağa bıraktığı köpek Ozzy'nin macerasını anlatıyor.

Kenneth Lonergan'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Casey Affleck ve Michelle Williams'ın yer aldığı Manchester by the Sea, ölüm ve geçmişin iç içe geçtiği bir dram öyküsü anlatıyor. 2016'nın en dikkat çeken yapımlarından biri olan film, Oscarlarda altı kategoride yarışacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.